11 Mayıs Dünya Oryantiring Gününde Kent Ormanda Buluşuyoruz

Değerli Kulüp Yöneticisi, İdareci, Antrenör, Öğretmen, Hakem Arkadaşlarım,

Bildiğiniz gibi 11 Mayıs 2016 günü, IOF’nin Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiği proje çerçevesinde 18 yaşına kadar tüm çocukların ve gençlerin aynı gün okullarında, parklarda oryantiring yapması ve bunun bir rekor denemesine dönüştürülmesi hedefleniyor.

IOF projeyi şöyle özetliyor:

Rekor denemesi nasıl olacak?

Yöntem olarak her ülke/yöre aşağıdakilerden kendi koşullarına uygun olanını uygulayabilir:

Yöntemler çoğaltılabilir. Anafikir, “bilen bilmeyenlere öğretsin” anafikriyle 11 Mayıs gününün sonunda dünyadaki oryantiringci sayısını 5’e, 10’a katlamak.

Bu projenin en güzel taraflarından biri de görev alacakların bunu tümüyle gönüllülük esasıyla, Oryantiring aşkıyla yapması olacak. Bir “Oryantiring Seferberliği” niteliğindeki bu önemli etkinlikte sizlerin de önemli katkılarda bulunacağınız inancıyla saygılarımı sunarım.

Doç.Dr.Tekin ÇOLAKOĞLU
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Bu açıklamalardan hareketle okulumuz "Oryantiring Günü" etkinliklerine katılmaktadır.İlçem,z kent ormanında gerçekleştirilecek bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir.Katılım haritamız aşağıda yer almaktadır.Etkinlik saatlarimiz 10:00-12:00 ile 15:00-17:00 saatleri arasında Kent Ormanda belirlenilen alanda yapılacaktır.Katılımlarınızı bekliyoruz.