Tarihçemiz

Okulumuz Bilecik ili Bozüyük ilçesinin okul öncesi eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla 1996/1997 eğitim öğretim yılı II. Döneminde 2 sınıf ile eğitime başlamıştır. İlçemizde kurulan ilk bağımsız anaokuludur. Konumu itibari ile ilçede ulaşımın kolay olduğu bir bölgede yer almaktadır. 10 şube, 10 kadrolu öğretmeni, 1 müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Hizmetli 4 Hizmet alımı ve 185 öğrencisi ile eğitim hayatına devam etmektedir.

Bodrum Zemin ve 1. Kattan ibarettir. 6 sınıftan oluşan okulumuzda ikili eğitim verilmektedir. Sınıflarımız 90 m2 dir. Giysi kabinleri ve tuvaletler sınıflarımız içerisinde yer almaktadır.

Bodrum katta :Oyun ve spor salonu , tiyatro salonu, matematik atölyesi,

Zemin Katta: 2 sınıf,  Fen laboratuvarı, İdari odalar, Yemekhane, İzolasyon Odası, mutfak ve depo,

1.Katta: 4 Sınıf, satranç odası, müzik Atölyesi,Kütüphane, kostüm odası, kırtasiye odası bulunmaktadır.

Kapalı alanı 718 m2

Açık Alanı  732 m2 alana sahiptir.

25.03.2013 1601