Okul Girişimiz

02.01.2013 2137

OKUL GİRİŞİ VE KIŞ BAHÇEMİZ

Okulumuzun girişi 2011 yılında okul aile birliğimizin katkılarıyla kırılmaz cam bölme ile genişletilmiştir.Öğrencilerimizin okulumuza geliş-gidişleri sırasında yaşanılan sıkıntılarda bu sayede ortadan kaldırılmış;velilerimiz için daha rahat bir bekleme alanı oluşturulurken;öğrencilerimizin de fırsat eğitiminden yararlanabilecekleri "  Kış Bahçesi" oluşturulmuştur.

Girişimizde KİOKS (Kartlı tanıma ve güvenlik sistemi) ile  Haber Televizyonumuz bulunmaktadır. Haber televizyonumuzda  öğrencilerimizin okulda yaptıklarından oluşan kısa filmler ile bilgi verici tanıtım filmlerinin gösterimi yapılmakta;velilerimizin beklerken daha verimli zaman geçirmeleri için olanak tanınmaktadır.

Girişimizde velilerimizin çocuklarını beklerken okumaları için küçük bir okuma köşesi de oluşturulmuştur.

Giriş koridorumuzda öğrenci ayakkabılıklarımız ile onların güne neşeli başlamalarını sağlamak için konulan "Komik Aynalar" yer almaktadır.

Okul GirişiOkul GirişiOkul GirişiOkul Girişi12-04-2021Okul GirişiOkul GirişiOkul Girişi